Bereken simpel en snel uw taxi tarief

Beste klant,

Vanwege extreme drukte tijdens de zomervakantie zijn wij helaas genoodzaakt om in onderstaande periodes geen reserveringen meer aan te nemen. Dit besluit hebben wij genomen om ervoor te zorgen dat wij ons hoge serviceniveau kunnen blijven garanderen. Wij zouden alle reserveringen kunnen blijven aannemen maar dit gaat dan te goede van ons serviceniveau. Dat resulteert in te laat komen of wellicht helemaal niet kunnen komen opdagen. Wij begrijpen uiteraard dat dit ongemak kan veroorzaken en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan!! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. 

In de volgende periodes zitten wij helaas helemaal vol geboekt;

 • Vrijdag 19 juli 2024 t/m Zondag 4 augustus 2024

 • Zondag 11 augustus 2024 t/m woensdag 28 augustus 2024

U kent het wel, u stapt een taxi in maar u weet niet hoeveel de taxi rit zal gaan kosten, chauffeurs die omrijden of onverklaarbare extra kosten. Bij Taxi Exclusive werken wij NIET zo! Onze klanten weten vooraf waar ze aan toe zijn. Bereken hieronder in een paar stappen simpel en snel uw taxi tarief.

Offerte aanvragen worden beantwoord tussen 08:00 uur en 20:00 uur. Meestal heeft u de prijsopgave binnen een half uur in uw mailbox.

All inclusive prijzen, GEEN verrassingen achteraf!!

Offerte aanvraag

  Uw naam

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoon

  Soort taxi rit

  Aantal personen

  Waar bestaat u bagage uit?

  Betalingswijze

  Taxi rit gegevens(adressen)