ZAKELIJK TAXI VERVOER

Voor onze zakelijke klanten heeft Taxi Exclusive Almere een breed aanbod aan extra diensten. Taxi Exclusive Almere weet als geen ander dat een zakelijke klant veel waarde hecht aan professioneel en hoogstaand taxivervoer. De taxi chauffeurs van Taxi Exclusive Almere rijden in 3-delig pak, zijn discreet en betrouwbaar en beschikken over zeer luxe taxi’s. De meeste taxi chauffeurs rijden in een Mercedes E klasse of S klasse, nooit ouder dan 4 jaar.

KIES VOOR EEN DISCRETE CHAUFFEUR VAN TAXI EXCLUSIVE ALMERE

Laat u of een belangrijke klant op een professionele en discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur met een VIP-wagen. Discreet, comfortabel en vooral veilig  vervoeren is één van onze specialiteiten.  De passagier heeft de gehele reis geen zorgen betreffende het vervoer en kan desgewenst in de auto de afspraken voorbereiden en/of doorwerken als op kantoor. Als extra service is het ook mogelijk om een vip- directie chauffeur met of zonder wagen voor onbepaalde tijd in te huren. 

businessman at the airport

REISTIJD WORDT WERKTIJD

Tevens biedt Taxi Exclusive Almere de mogelijkheid aan om als bedrijf op rekening te rijden. Als uw bedrijf veel gebruik maakt van taxi diensten voor bijvoorbeeld uw klanten, gasten of (buitenlands) personeel dan realiseren wij zich ons bij Taxi Exclusive Almere dat u de betalingen het liefst in eigen beheer heeft. Voor uw financiële afdeling bespaart dat ook een hoop tijd en geld.

Taxi Exclusive Almere verleent haar zakelijke taxi aan niet alleen in Almere maar ver daar buiten. Onze taxi chauffeurs hebben als standplaats, Almere, Amsterdam, t’Gooi en Schiphol

DIRECTIEVERVOER MET SPECIAL TREATMENT SERVICE

Glossy Credit Card Close-up in front of window (Elements of this image furnished by NASA - map derived from http://visibleearth.nasa.gov)

In sommige situaties is luxe en comfort op het gebied van personenvervoer gewenst. Bijvoorbeeld wanneer er een (internationale) delegatie op bezoek komt of wanneer u zelf een belangrijke bijeenkomst heeft. Op dat moment heeft u een zakelijke personenvervoerder nodig die als geen ander weet wat VIP service inhoudt. Taxi Exclusive Almere beschikt over luxe VIP bussen en personenauto’s van Mercedes. Een luxe limousine inzetten als mobiele conferentieruimte? Ook dat kan natuurlijk. Taxi Exclusive Almere, voor de meest exclusieve manier van zakelijk reizen.