Taxi op rekening Almere

Taxi op rekening Almere | Factuur achteraf | Geen losse bonnetjes meer | Bespaar tijd en geld voor de financiële afdeling | Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

HOE WERKT HET TAXI OP REKENING RIJDEN IN ALMERE?

Taxi Exclusive Almere verzorgt het vervoer voor een groot aantal bedrijven in Almere en omstreken en verwelkomt ook u om kennis te maken met onze taxi service. Een taxi op rekening in Almere is er voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.  Als u bijvoorbeeld als bedrijf zijnde veel taxi’s nodig heeft voor klanten op te halen vanaf een vliegveld, bij een meeting, restaurant of welke activiteit dan ook, heeft u toch liever alle ritten iedere maand op één overzichtelijke factuur in plaats van allemaal losse bonnetjes? U stuurt ons alle gegevens van uw bedrijf eenmalig en het op rekening rijden is geregeld!

Voor de particuliere markt is het ook mogelijk zoals eerder vermeld, denk bijvoorbeeld aan bruiloften. Niet bij elke taxi rit moeten afrekenen, nee gewoon genieten van de bruiloft, de factuur komt achteraf wel.

CONTACT

Heeft u nog vragen over een taxi op rekening reserveren in Almere? Stuurt u ons een email of offerte aanvraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.