VIP/Zakelijke Taxi Almere

Voor onze zakelijke klanten heeft Taxi Exclusive Almere een breed aanbod aan extra diensten. Taxi Exclusive Almere weet als geen ander dat een zakelijke klant veel waarde hecht aan professioneel en hoogstaand taxivervoer. De taxi chauffeurs van Taxi Exclusive Almere rijden in 3-delig pak, zijn discreet en betrouwbaar.                               

”KIES VOOR EEN DISCRETE CHAUFFEUR VAN TAXI EXCLUSIVE ALMERE”

Laat u of een belangrijke klant op een professionele en discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur met een VIP-wagen. Discreet, comfortabel en vooral veilig  vervoeren is één van onze specialiteiten.  De passagier heeft de gehele reis geen zorgen betreffende het vervoer en kan desgewenst in de auto de afspraken voorbereiden en/of doorwerken als op kantoor. Als extra service is het ook mogelijk om een vip- directie chauffeur met of zonder wagen voor onbepaalde tijd in te huren.

        ”MAAK VAN REISTIJD, WERKTIJD”

Tevens biedt Taxi Exclusive Almere de mogelijkheid aan om als bedrijf op rekening te rijden. Als uw bedrijf veel gebruik maakt van taxi diensten voor bijvoorbeeld uw klanten, gasten of (buitenlands) personeel dan realiseren wij zich ons bij Taxi Exclusive Almere dat u de betalingen het liefst in eigen beheer heeft. Voor uw financiële afdeling bespaart dat ook een hoop tijd en geld.

”GEEN LOSSE BONNETJES MEER, IEDERE MAAND ÈÈN OVERZICHTELIJKE FACTUUR”

Heeft u nog vragen of interesse in onze zakelijke dienstverlening. neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons.

 

Contact